Urban mysteries vertelt je het verhaal over de wereld van "Urban exploration", bij velen een nog onbekende tak van de fotografie.

Voor of na een reportage stoppen we wel eens bij andere bezienswaardigheden. Foto's hiervan vind je terug in het portfolio.

Zit je met vragen of wens je meer uitleg over Urban exploration?
Aarzel dan niet om contact op te nemen of een bericht achter te laten in het gastenboek.

Swamp Hotel

Dit weekend stond er veel op men lijstje (5 locaties) maar vanwege een uitgelopen parkwandeling :-D hebben we er maar 2 kunnen doen.
De eerste was een op het zicht verlaten pastorie, wat bij nader onderzoek een restaurant bleek te zijn dat vermoedelijk leeg stond. Het interieur van de locatie leek me nog zeer opgekuist en de tafels waren alemaal netjes opgedekt. Op de parking aan de zijkant stonden verschillende wagens maar niemand was aanwezig in het pand. Achteraan stond een levering stokbrood van 12-03-'11. Dus ook al stond er een deur los, ik had geen zin om opeens oog in oog te staan met een van de eigenaars of dergelijke.

Per toeval vlakbij een locatie gevonden, het genaamde Swamp hotel. Ooit was men van plan er een gigantisch hotel neer te poten, 19 verdiepingen hoog, maar dat was buiten de drassige ondergrond gerekend. Welgeteld één verdieping hoog zijn ze geraakt. Wie bouwt er nu ook op een oud moeras :-D.

In de fotoreeks vind je een foto uit het archief wat het oorspronkelijk moest worden.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten