Urban mysteries vertelt je het verhaal over de wereld van "Urban exploration", bij velen een nog onbekende tak van de fotografie.

Voor of na een reportage stoppen we wel eens bij andere bezienswaardigheden. Foto's hiervan vind je terug in het portfolio.

Zit je met vragen of wens je meer uitleg over Urban exploration?
Aarzel dan niet om contact op te nemen of een bericht achter te laten in het gastenboek.

Cometane

We schrijven Maandag 17 januari 2011

Vandaag brengen we een bezoek aan een gebouw dat ik al ettelijke duizenden malen ben gepasseerd in het verleden, nooit het gedacht gehad van wat het zou zijn en wat het zou verbergen. Na we de auto geparkeerd hadden en een stuk in de verkeerde richting hadden gelopen kwamen we met felle tegenwind aan op de besproken plek. Deze was totaal overwoekerd, geen mens dat zich in zijn hoofd zou halen... nu ok toch een enkeling aan de sporen van etenswaren en blikjes enz. te merken. één pikant detail, het was deze keer geen deur die openstond. Eens op het terein viel het op hoe vaak deze site al is bezocht door vandalen en graffitikunstenaars, al was die kunstenaar ook wel weer een enkeling. over het algemeen valt er niet zo erg veel te zien op deze locatie, er is één trap die echt wel al de moeite waarmaakt! Het deed me spontaan aan de revolution denken in bobbejaanland.













Fotoreportage Cometane

Geen opmerkingen:

Een reactie posten