Urban mysteries vertelt je het verhaal over de wereld van "Urban exploration", bij velen een nog onbekende tak van de fotografie.

Voor of na een reportage stoppen we wel eens bij andere bezienswaardigheden. Foto's hiervan vind je terug in het portfolio.

Zit je met vragen of wens je meer uitleg over Urban exploration?
Aarzel dan niet om contact op te nemen of een bericht achter te laten in het gastenboek.

Spookhuis & Pastorie T'hof

We schrijven vrijdag 7 januari 2011

Vandaag ondernemen we een tocht naar de Antwerpse kempen. Met 2 Locaties op het programma lijkt de dag goed gevuld. Ook vandaag speelt de regen weer eens spelbreker! Aangekomen op de eerste locatie, het spookhuis was het opgehouden met regenen. Bij het zien van het gebouw moest ik echt men fantasie gebruiken om hierin een horecazaak te zien, welke mens wil nu in zoiets zijn avondmaal nuttigen! Na wandeling rond het gebouw zijn we binnengegaan. Eens binnen was het pikdonker, op wat spleten waar het weinige zonlicht zicht kon doorwurmen na, een zaklamp was echt geen overbodige luxe! Dit is echt een speciaal gebouw overal zie je schedels en horrorfiguren. Ik vraag me af wat voor eten je hier dan wel kon nuttigen en in welke vorm. Er stond zelfs een podium, ofja de restanten van. Karaoke?? Al bij al een leuke locatie.

De 2de locatie bevond zich iets verderop, Pastorie T'hof staat al jaar en dag leeg en is helemaal leeggeplunderd en is eigenlijk klaar voor de sloop. Jammer want het gebouw en domein heeft met wat fantasie wel zijn charmes, voor een rijke baron dan ofzo. We beperkten ons bezoek en namen vooral foto's van de buiten.

Fotoreportage Spookhuis                                             Fotoreportage Pastorie T'hof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten